14. november 2021, kl.1900 - Telemark Symfoniorkester og John Beech (orgel) - Østre Porsgrunn Kirke


 

Billett kr 200.-  Billett bestilles HER

Billetter selges også ved inngang

 

Konsert begynner kl.1900

(Dørene åpnes fra kl.1830)

 

 

Program:

 
Francis Poulenc - Concerto pour orgue, cordes et timbales,  fp.93
Max Bruch - Kol Nidrei, op.47
 
 
Kort Pause
 
 
Alexandre Guilmant - Symphonie No. 1 pour Orgue et Orchestre,  op.42
Camille Saint-Saëns - Poco Andante (2. sats) fra Symphonie No. 3,  op.78 (Transkribert for solo orgel)
Edward Elgar - Pomp and Circumstance March Nr.1 in D major,  op.39 #1
 
 

 

Telemark Symfoniorkester (stiftet som Skiens Musikforenings Orkesteri 1906) er et orkester med en besetning bestående av amatører og profesjonelle. De faste profesjonelle er i hovedsak lærere fra kulturskolene i fylket. Øvingssted er Ibsenhuset i Skien, og orkesteret har de siste årene hatt et relativt konstant aktivitetsnivå, med 5 til 6 konserter i året. Vi bestreber oss på å spille et så variert repertoir som mulig, varierende fra filmmusikk til symfonier, og søker på den måten å fenge et så bredt publikum som mulig. Vårt orkester har i en årrekke tjent som springbrett for unge musikere på vei inn i voksenverdenen og vi kan med glede observere at flere av disse gjennom årene har funnet veien inn i store norske profesjonelle symfoniorkester og ensembler. Telemark Symfoniorkester ser som en av sine fremste oppgaver å bidra til rekruttering av unge musikere fra fylket og jobber aktivt for å tiltrekke oss samt løfte fram unge talenter!

 

John Beech flyttet til Norge i 1999 etter sin organistutdannelse ved Royal Northern College of Music i England. Mellom 2005 og 2010 var har organist i Solum og Kilebygda og arbeidet som vikar i Skien Kirke, før han bli ansatt som kantor i Østre Porsgrunn Kirke.  John har vært aktiv som både solist og akkompagnatør for orkester og kor både i Norge og i utlandet.

 

Billett kr 200.-  Billett bestilles HER

Billetter selges også ved inngang

(Dørene åpnes fra kl.1830 - konsert starter kl.1900)

 

 

Porsgrunn menighet vil gjerne gi et stor takk til Sparebank 1 stiftelsen, Sparebank 1 Telemark-Grenland, og Kulturdepartementet for sine mektige gaver til orgelprosjektet.

Porsgrunn menighet også ønsker å takke Opplysningsvesenets fond, Sparbanken Sør og Porsgrunn Kommune for sine økonomisk støtte til programmet under orgelfesten.

Tilbake